українізація
|
|
Stopa | Дата: Вівторок, 22.01.2008, 23:57 | Повідомлення # 1 |
 Генерал-лейтенант
Група: Модераторы
Статус: Offline
| ми ж н москалі... то чому в нас сайт має бути такий?
|
|
| |
SCRE@M | Дата: Середа, 23.01.2008, 14:54 | Повідомлення # 2 |
 Генерал-майор
Група: Проверенные
| українізувати може адмін.(Віталік) до мене звертайтесь в разі багів і СЕРЙОЗНИХ неполадок! Я тут тільки місяць посижу подивлюсь за роботою.
|
|
| |
SCRE@M | Дата: Четвер, 24.01.2008, 15:11 | Повідомлення # 3 |
 Генерал-майор
| українізація цілого сайту займе приблизно тиждень. для тих хто в середньому розбирається з цею адмінкою. ну для тебе Вовк хай 1.5-2 тижня. Якшо хочеш то можеш попробувать. Тіко коди не грохни.
|
|
| |
Stopa | Дата: Четвер, 24.01.2008, 21:36 | Повідомлення # 4 |
 Генерал-лейтенант
| BLEAK_WOLF, думаю варто спробувати... і фіг ми тута іноземців побачимо млять ... і я мав на увазі самі назви тем в форумі наприклад, а кнопки потім переробиш, от так по чуть-чуть буде український... а статті і українські мона нарити
Повідомлення відредагував Stopa - Четвер, 24.01.2008, 21:38 |
|
| |
Demon | Дата: Четвер, 24.01.2008, 22:23 | Повідомлення # 5 |
 Засновник клубу
Група: Член клуба
| не стоїть українізувати , якщо хочем щоб хтось кім Луцька і пари західних областей тут сидів якщо проведем українізацію наш сайт назавжди залишиться місцевою луцькою тусовочкою
|
|
| |
SCRE@M | Дата: Четвер, 24.01.2008, 22:37 | Повідомлення # 6 |
 Генерал-майор
| Demon, я з тобою не згідний. Читати українською вміють всі, а ось відповідає кожен на тій мові яку знає краще. Подивися великі УКРАЇНСЬКІ сайти, багато з них українізовані! Я наш Луцьк-лайф буду українізовувати. Ми просто шаблон поміняли і все сцуко назад на рос мову помінялось, а раніше все було на укр. І взагалі я просто патріот!
|
|
| |
BLEAK_WOLF | Дата: Четвер, 24.01.2008, 22:53 | Повідомлення # 7 |
 Засновник клубу, Admin
Група: Администраторы
| на майтеся хуйнею , ти шо стопа йобу дався статі про мото на українській мові!!!!!!!!!!!! тиж не забувайся шо в нас сайт байкерський, а не всебічно-загально-розважальний!!!!!!!
|
|
| |
BLEAK_WOLF | Дата: Четвер, 24.01.2008, 22:56 | Повідомлення # 8 |
 Засновник клубу, Admin
| дьома ти нахуя забрав наших старих добрих вовчиків!!!!???????? яж тебе не просив таке робити!!! тепер ти не модератор а провірений!!!
|
|
| |
Stopa | Дата: Четвер, 24.01.2008, 23:03 | Повідомлення # 9 |
 Генерал-лейтенант
| бля, кажу треба українізувати, чи ив думаєте шо тут багато з росії людей тусуватиметься? а в Україні всі зрозуміють шо ми тут пишемо... а статті можуть бути і на українській, яка нах різниця? SCRE@M, ріспект тобі  Добавлено (24.01.2008, 23:03) --------------------------------------------- BLEAK_WOLF, ніяких вовчиків я не чіпав млять, і не нада тута, я не можу взагалі нічо підправити
|
|
| |
BLEAK_WOLF | Дата: Четвер, 24.01.2008, 23:06 | Повідомлення # 10 |
 Засновник клубу, Admin
| БЛЯЯЯЯЯЯ не дойобуй мені шо як я качаю з нета статю то перекладати її потім на українську!!!!!! всі статі на рускій!!!!!! (почті)! в нас не тікі луцка туса!!!!!! а більш глобальніший проект!!! на форумах говори собі хоч і по евреськи!!! до тогож в мене катастрофічно немае часу!!! іду в 8 а прихожу в 21-22!!!!!! ЗАЕБАВ!! хоч я і теж неможу терпіпи к4ацапські рила і мову але ж таки вимушений!!!!!!!!!!!
|
|
| |
BLEAK_WOLF | Дата: Четвер, 24.01.2008, 23:07 | Повідомлення # 11 |
 Засновник клубу, Admin
| стопа забий на це!!!
|
|
| |
Stopa | Дата: Четвер, 24.01.2008, 23:40 | Повідомлення # 12 |
 Генерал-лейтенант
| дщобре, статті то фігня, але шапку форума всеодно тре перемутити якось і я не виганяв вовчиків
|
|
| |
BLEAK_WOLF | Дата: Четвер, 24.01.2008, 23:48 | Повідомлення # 13 |
 Засновник клубу, Admin
| а чим вже тобы не подобаеться наша шапка!!??
|
|
| |
Stopa | Дата: П`ятниця, 25.01.2008, 00:05 | Повідомлення # 14 |
 Генерал-лейтенант
| ну шо по російськи написано, і самі назви розділів не подобаються, де писати теми про музику наприклад? чи там взагалі не буде таких? требазробити ще розділ мистецтво, а вньому укрю музика, зарубіжні музика, література там ну ти пойняв
|
|
| |
BLEAK_WOLF | Дата: П`ятниця, 25.01.2008, 00:38 | Повідомлення # 15 |
 Засновник клубу, Admin
| я тобі ще раз кажу, що цей сайт е клубним!! ти гляньяк називаеться: офіціалний сайт байкер!! клуба HOUNDS OF DARKNESS!! і такі розділи я к музика на мою думку не е умісними, тому що тоді офіціалний сайт байкер!! клуба HOUNDS OF DARKNESS!! перетвориться просто на загально-розважалний сайт, цей сайт створений з метою розказати людям шо ми е , і те, чим ми займаемся, і для клубного користування!!! висновки роби сам, якби я планував сайт як просто тусова, тоб було по іншому, а тут тіки мотоцикли, стіті по тюнінгу і форуми по тюнінгу, фотки зі зїздів і членів клубу!!!
|
|
| |